Yhteistyökumppanit

Valokuva: Otto Rosti

Olen Sara-Maria Luhtaniemi, 24-vuotias Crossfit-urheilija Jyväskylästä. Alunperin olen kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta, Pudasjärveltä. Syksyllä 2015 muutin Jyväskylään opiskelemaan logistiikkainsinööriksi. Työskentelin opintojen ohella sekä nyt kokoaikaisesti logistiikan ja ostotehtävien parissa.
Aloitin Crossfitin peruskurssin lokakuussa 2017 Crossfit Jyväskylän salilla ja jäin lajiin koukkuun välittömästi. Ennen tätä harrastin yleisurheilua, jalkapalloa ja perus voimaharjoittelua kuntosalilla. Crossfit-harjoittelussa minua motivoi se, että siinä voi kehittää itseään monipuoliseksi urheilijaksi. Crossfit-urheilijalla täytyy olla hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyyttä, voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, räjähtävyyttä jne. Aina löytyy jokin osa-alue mitä kehittää!
Parhaimmat saavutukset minulle Crossfitissä ovat karsinnoista läpi pääseminen Suomen isoimpiin kisoihin Unbrokeniin sekä Winter Wariin. Tulevaisuudessa haluan kisata enemmän niin Suomessa, että ulkomailla. Tietysti myös paremmat sijoitukset ja jopa mitalisijat ovat pitkän aikavälin tavoitteita. Lisäksi haluaisin pystyä urheilemaan ilman suurempia vammoja sekä pitämään harrastamisen mielekkäänä.
Kehonhuollon ja vammojen ehkäisyn kannalta yhteistyö Janin kanssa on minulle erityisen tärkeää.

Mottoni voisi olla –tosissaan mutta ei liian vakavasti.

H27Zbdkw7u12Nshdq9Ysb5Sara-Maria Luhtaniemi